top of page

De Praktijk

Nakomen van afspraken

 

Indien het u onverhoopt niet uitkomt om uw afspraak na te komen verzoeken wij u tenminste 48 uur van te voren uw afspraak te annuleren. Indien u uw afspraak niet tijdig annuleert zijn wij genoodzaakt om de kosten van de gereserveerde tijd in rekening te brengen. Bij het herhaaldelijk niet nakomen van afspraken of te laat annuleren, behouden wij ons het recht om u uit te schrijven.

Afspraakherinnering

Wij sturen elke dag een afspraakherinnering per SMS naar onze patiënten voor op de volgende dag geplande afspraken. Ook ontvangt u een week van te voren een e-mailherinnering. Dit is een gratis extra service die wij verlenen aan onze patiënten waar geen rechten aan kunnen worden ontleend. Ontvangt u geen sms of e-mail om wat voor reden dan ook? Dan kunt u hier geen rechten aan ontlenen en verwachten wij u nog steeds op de vooraf afgesproken datum en tijd.

IMG_8343.JPG
Welkom Ruimte.jpg
IMG_8338.JPG

Algemeen

Mondzorg Zonnestein is een mondhygiëne praktijk gevestigd in het medisch  centrum Zonnestein te Amstelveen.

Eerste afspraak

Bij uw eerste afspraak bij ons verzamelen wij de noodzakelijke gegevens om uw huidige mondconditie in kaart te brengen en uw wensen te bespreken. Hiervoor dient een gezondheidsvragenlijst ingevuld te worden. Wij zijn verplicht uw huidige gezondheidssituatie en uw huidige medicijngebruik na te vragen en te noteren, dit om medische calamiteiten te voorkomen. Wijzigingen dient u zelf door te geven.

bottom of page